Flauwer Pauwer Mondig bij Deef

Flauwer Pauwer Mondig bij Deef 

Maandagmiddag toog heel Ganzendonck met de bus van Antoon van Schaijk en Wim van de Burgt naar onzen Deef voor de Flauwer Pauwer Mondig. De middag werd groots muzikaal geopend door de Gemertse kapel De Weavers waarna de Neije Prinsen voor deze gelegenheid Arian de Groot als Prins Arian d’n Urste benoemde. Samen met Adjudanten Daan en Teun zwaaiden zij de skepter bij Dave van de Burgt.

 Vele artiesten passeerden de revue. Zo deed oa. het Olympisch schoonzwemteam van het Schaars Gekleed Gevolg een vrije kur.  Verder waren van de partij: de Party Freunden met hun winnend lied (en nog een paar extra) Theo en Thea, Danny Panadero, het Boerenpaar, de Biks Bent, BH Titus en z’n himmels Gevolg, Jan Veen en Modern Talking . Wat er verder die middag nog gebeurde, kon het daglicht niet verdragen. Gelukkig deed Dave zo nu en dan het licht uit. 

Het was een wonderschone middag.

 
Foto’s Flauwer Pauwer Mondig bij Deef

Deel dit: