AANKOMEND WEEKEND TWEE DAGEN SPLASH

De Teugelders van Ganzendonck organiseren ook dit jaar weer SplasH dat één van de hoogtepunten is tijdens de Laarbeekse Juni Watermaand. De grote knaller van dit waterevenement is de Botenparade, welke op zondag 24 juni wordt gehouden. Dit succesvolle evenement is dan ook niet meer weg te denken. Je kunt je nog aanmelden. Doe ook mee, en geef je op!

En niet alleen op het water, maar ook aan de oever is het dolle pret.

Zaterdagavond 23 juni wordt in de tent bij de Beekse brug om 20:00 uur de aftrap gedaan met een feestavond waarbij de rock (’n roll) band Third Half uit Gemert voor een spetterend optreden zorgt.

Op zondag 24 juni is vanaf 13:00 uur het SplasH terrein bij de Beekse Brug geopend waarbij ook de kinderen zich kunnen vermaken met leuke waterspellen. Ook zijn er de nodige versnaperingen en ijs te verkrijgen en is er een gezellige bar verzorgd door Herberg ’t Huukske en Café Zaal de Tapperij. De populaire Beek en Donkse kapel STOUDT zorgt voor de muzikale omlijsting afgewisseld met de Daves Band uit België. Actief bezig zijn en gezellig bijbuurtend met elkaar de zondagmiddag doorbrengen met als succesknaller vanaf 15:00 uur de botenparade. Geef je hier nog snel voor op via www.teugelders.nl/splash

Deel dit: