Boerenbruiloft

Boerenpaar onecht verbonden 

Dinsdagochtend werd de dag al vroeg gestart bij de Regt. Hier verzamelde het Boerenpaar, de getuigen, Prins Luuk XLVI en het hele gevolg. Samen met de bewoners dronk men een kopje koffie of thee met een plakje cake. Na een mooie dans van de Dansmariekes ging het hele gezelschap naar Café Dave van de Burgt voor een erg goed verzorgde brunch.

Hierna trok het hele gezelschap naar De Tapperij, alwaar de Boerenbruiloft plaats vond. De Biks Bent zorgde voor de muzikale omlijsting. Na opening door Hanneke van Oss, nam de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand Jowan Briels het woord. Om er zeker van te zijn dat zijn belangrijkste woorden onthouden werden, was er een speciaal lampje aangebracht om deze te benadrukken.

Na een korte pauze werd het tijd voor de inzegening door BH Titus. Er werden vele bezwaren opgevoerd, o.a. door de exen, de zus van de boer en zelfs een nichtje van de boerin. Gelukkig voor ons Boerenpaar werden alle bezwaren als on-ontvankelijk beschouwd en kon het huwelijk voltrokken worden.

 
Foto’s Boerenbruiloft

Deel dit: