Den Opsteker dit jaar uitgereikt aan Romy Brummelkamp

Den Opsteker is een waardering voor vrijwilligers die zich gedurende jaren inzetten voor De Teugelders van Ganzendonck. Het bestuur van de stichting bepaalt ieder jaar wie deze waardering ontvangt.

Dit jaar is tijdens Carnaval Den Opsteker uitgereikt aan iemand die al van kleins af aan betrokken is bij De Teugelders; Romy Brummelkamp. Enthousiast als dat Romy haar hele leven al is begon ze als Dansmarieke. De volgende stap was de Jeugdcommissie. Daarna volgde de organisatie van Carnabeats. Diverse malen heeft ze op het podium gestaan als presentatrice van een van onze Teugelder-activiteiten. Daarnaast straalde ze afgelopen Carnaval tijdens de spontane en professionele presentatie van de Laarbeekse Sleuteloverdracht.

Romy traint al een paar jaar de Dansmariekes, en draagt in het bestuur van De Teugelders haar steentje bij als penningmeester. Al 23 jaar steekt Romy haar handen uit de mouwen als vrijwilliger bij de Teugelders van Ganzendonck.

Romy is nauwgezet, en met een gulle lach en op charmante wijze ook kritisch daar waar nodig. Zo krijgt ze stiekem velen op haar hand. Maar altijd met de bedoeling om te verbeteren binnen de vereniging. Hieruit blijkt haar betrokkenheid bij de Teugelders van Ganzendonck.

Wij feliciteren Romy nogmaals van harte en hopen dat ze nog lang betrokken blijft bij die skônne club; De Teugelders van Ganzendonck.

Deel dit: