Doe jij ook mee??

Kijken naar de optocht is natuurlijk al een jaarlijks hoogtepunt van Carnaval. Maar heb je al eens bedacht hoe dit voor de deelnemers is?
Ze beginnen al lang voor de bewuste zondag met het verzinnen van een plan, schrijven, schrappen totdat uiteindelijk een echt idee vorm krijgt. Dan spullen verzamelen, bouwen, kleding maken, accessoires zoeken en van eindeloze losse eindjes een prachtig geheel maken. De voorpret is prachtig. En natuurlijk spelen belangrijke vragen; lukt het ons alles op tijd af te krijgen en, het allerbelangrijkste, wat zijn de reacties van het publiek??
Maar na afloop, het moment van ontlading.. Het grote genieten kan beginnen! Wat waren de reacties mooi, wat hebben we een plezier gehad..
Dat alles is voor iedereen binnen handbereik. Het mooiste aan de Ganzendonckse optocht is meedoen aan de Ganzendonckse optocht. Dit kan alleen, met zijn tweeën, met een grote groep lopend of met een wagen. Iedereen is welkom. Natuurlijk zijn er regels om alles veilig te laten verlopen, dat spreekt voor zich, maar dat staat een geweldige ervaring als deelnemer niet in de weg.
De optochtcommissie wil graag met iedereen meedenken om een fantastische deelname te realiseren. Als deelnemer krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je kennis kunt delen met andere deelnemers, waar je spullen kunt vinden of op zoek kunt naar een plek om je wagen tot een praalwagen om te toveren. Maar ook op andere manieren willen we je graag bijstaan met alle vragen die je hebt om jouw deelname tot een grootse ervaring te maken. We helpen graag met het leggen van contacten tussen nieuwe, ervaren en ex-deelnemers van de Ganzendonckse optocht om iedereen, toeschouwer, maar vooral ook deelnemer maximaal te laten genieten van dit grootse Ganzendonckse evenement.
Dus aarzel niet en schrijf je in. Meedoen is tenslotte de mooiste prijs.

Deel dit: