Drukbezochte recepties bij Teugelders van Ganzendonck

De prinsenrecepties van Ganzendonck zijn  afgelopen zaterdag geëindigd in een gezellig feestje. Deze middag verzamelde de Jeugd en de rest van het gezelschap en natuurlijk de Muziekmakerij de Biks Bent bij Dave van De Burgt. In een stoet werd vertrokken naar de prinselijke woning aan de Pater Becanusstraat. Hier werd het hele Gevolg opgewacht door Prins Luuk XLVI, Prinses Ardi en  Adjudant Richard met een (zelf gebrouwen) borreltje, een frisje en een himmelse modder. Hierna begaf het hele gezelschap zich in een  muzikale optocht weer terug naar Cafe van de Burgt.

Tijdens de recepties van de jeugd en de ‘grote’ prins werden heel wat handjes geschud. Prins Luuk XLVI, Prinses Ardi en Adjudant Richard van Deursen werden daarbij enkele keren op ludieke wijze voor het blok gezet om opdrachten uit te voeren, en verrast met enkele leuke optredens, en uiteraard vele cadeau’s.

Tijdens de afterparty verzorgde Ivo van Rossem nog een geweldig optreden. Daarna werd er nog lang gedanst, gehost en uiteraard flink gekletst. Het was een skonne afsluiting van een prachtige avond.

Speciale dank gaat uit naar de Biks Bent, Stoudt, alle bevriende carnavalsverenigingen, Cafe van de Burgt, Robin Janssen Sound & Light Technology en uiteraard alle andere aanwezigen.

 

Foto’s prinsenreceptie

 
Foto’s jeugdreceptie

Deel dit: