Ganzendonck stu nie stil!

Het liefst hadden we gezien dat Corona zo aan het begin van het nieuwe Carnavalsseizoen weer z’n voorheen gebruikelijke betekenis had gekregen; maar helaas. In het verlengde van het ‘BlijfThuisCarnavalsPakket’ van de Teugelders van Ganzendonck, zijn de Teugelders ook voornemens een optocht voor de thuisgebruiker te organiseren, oftewel: de Teugelders’ ThuisTocht.

Deelnemers

Voor de optochtdeelnemers is de Teugelders’ ThuisTocht dé gelegenheid om de creativiteit nog eens flink de sporen te geven en om buiten de gebaande paden te denken. De opdracht is helder en simpel: verzin een ludieke deur-act en doe mee met de Teugelder’s ThuisTocht; in je eentje of met z’n twee. Iets waarmee je mensen kunt verbazen of verrassen, of in ieder geval een leuk moment kunt bezorgen tijdens het Carnavalsweekend op zondag 14 februari a.s.

Doe je meestal mee met een groter gezelschap, dan kan je natuurlijk je groep ook opsplitsen in meerdere groepjes. We zullen aan de hand van het animo samen met de deelnemers overleggen om tot een zo ideaal mogelijke invulling te komen.

Hooggeacht publiek

Voor iedereen die eens échte home entertainment wil zien, is dit ook een oproep. Heb je de serpentines al klaar liggen, draai je nu al elke dag ‘Alle-dertien-goed’ op je pick-up en ligt je Carnavalsoutfit al klaar? Of ken je mensen voor wie de Teugelder’s ThuisTocht de perfecte verrassing is? Aarzel dan niet en meld je aan! Dan gaan we er op de Carnavalszondag – op gepaste afstand natuurlijk – toch nog een mooi feestje van maken.

Enthousiast geworden? Vragen? Of wil je graag dat de Teugelders’ ThuisTocht bij jou langskomt? Aanmelden kan via: optocht@teugelders.nl. Liever ’live’ contact? Bel dan met Wim Maas: 06-54 761 904.

Deel dit: