GEEF JE OP VOOR DE SPECTACULAIRE JUMBO JUMP BLOB

De Teugelders van Ganzendonck organiseren dit jaar op 22 en 23 juni opnieuw het niet weg te denken waterfestijn SplasH. Dit grootse waterevenement is één van de hoogtepunten tijdens de Laarbeekse Juni Watermaand.

Dit jaar komen De Teugelders op zondagmiddag 23 juni vanaf 13:00 uur, naast vele andere activiteiten, met een spectaculair nieuw waterevenement: De Jumbo Jump Blob. Dit is een megagroot jump-kussen, ook bekend van het AvroTros-programma “Bommetje’. Hierin nemen teams het tegen elkaar op. Deze strijden tegen elkaar middels een enorme lancering vanaf een immens luchtkussen; het blobkussen. Wie weet het hoogste te komen en wint een leuke prijs? De Teugelders halen dit spel nu naar het SplasH-terrein bij de Beekse brug aan de Zuid Willemsvaart in Beek en Donk, een coproductie tussen de Teugelders en JUMBO supermarkten Laarbeek. Geef je op voor dit super sensationele waterevent. Buurtverenigingen, gezinnen, vriendengroepjes of andere leuke samenstellingen van personen die elkaar kennen worden uitgedaagd aan dit waterevenement mee te doen. Het kost weinig voorbereidingstijd maar levert veel spektakel en de nodige hilariteit op.


Je kunt je vanaf nu opgeven voor deze dynamische Jumbo Jump Blob via de website van De Teugelders waar een inschrijfformulier en de spelregels digitaal beschikbaar zijn.

Naam, (mail)adres, telefoonnummer (bij voorkeur 06) en leeftijd hoofddeelnemer (contactpersoon):
Deel dit: