Gezocht: aanstormend talent om ideeën te delen met Optochtcommissie

We zien gelukkig elk jaar nieuwe deelnemers die vaak heel succesvol met een ludiek idee het Ganzendonckse publiek willen vermaken. Hoe succesvol ook, een herhaalde inschrijving van die deelnemers is niet altijd vanzelfsprekend. Dat kan natuurlijk overal aan liggen. Misschien is er simpelweg geen nieuw idee. Maar het kan ook zomaar zijn dat er andere redenen zijn: misschien is de regelgeving te streng om het nog leuk te houden, misschien zijn er wel ideeën maar geen materiaal, of er zijn andere (kleine) redenen waarom het er niet van komt. En das natuurlijk skâând!


De Ganzendonckse Optochtcommissie is heel benieuwd waarom het vaak blijft steken bij een eerste poging en wat we kunnen doen om jong talent vooral zolang mogelijk te laten stralen! Dat de beloning van het Ganzendonckse publiek het mooiste is wat er bestaat, wordt onderschreven door de deelname van gezelschappen als: Op d’n Tocht, De Tappers, D’n Hort op, De Vijver en natuurlijk vele anderen die al jarenlang hun beste beentje voorzetten en op Carnavalszondag strijden om de aandacht van het publiek.

Zie jij jezelf – of je club – als jeugdige deelnemer, dan wil de Optochtcommissie juist met jou in gesprek. Wij nodigen je graag uit om op zondag 1 december a.s. tussen 13:30 uur en 15:00 uur bij Café Zaal van de Burgt met ons van gedachten te wisselen en mee te denken over wat beter kan en wat de Optochtcommissie hierin kan betekenen.
Ook DeMario – onze wagenbouw expert – is van de partij om zijn kennis en ervaring met je te delen en al je vragen over het bouwen van een eigen wagen te beantwoorden.

Dit is dé kans om te laten horen wat jouw mening is!

Deel dit: