Hendrik en Trui het Boerenpaar Teugelders van Ganzendonck

Ganzendonck – Op zaterdag 23 november is in een bomvolle zaal bij De Tapperij onder hoogspanning het 50e Boerenpaar door de Boerencommissie bekendgemaakt. Het tv-programma ‘Vissen’ werd gebruikt om het nieuwe Boerenpaar aan te kondigen.

Van de drie vissers was er slechts één die de vissport zo goed beheerste dat hij zijn toekomstige Boerin aan de haak heeft geslagen. Hein de Jong en Tina Ruis zullen als Boer Hendrik en Boerin Trui komende Carnaval in de onecht met elkaar worden verbonden. Hun getuigen, Jeroen en Carla Leenders, zullen het Boerenpaar met raad en daad terzijde staan.

Voorafgaand aan het onechte huwelijk, vieren zij met familie en vrienden de vrijgezellenavond op 25 januari 2020. Ook gaan zij op die avond in ondertrouw en zullen eventuele bezwaren tegen dit huwelijk worden behandeld.

Dinsdag 25 februari 2020 vindt de boerenbruiloft plaats. Na het afhalen van de Boer en Boerin, vindt de Boerenbrunch plaats die voor iedereen toegankelijk is. Daarna zal het onechte huwelijk worden bezegeld en ingezegend, gevolgd door het Boerenbal!

Wij wensen Boer Hendrik en Boerin Trui een geweldig Carnaval 2020 toe!

Deel dit: