Leuke carnavalsavond de Regt/de Burcht

De bewoners van de Regt en de Burcht in Beek en Donk hebben woensdagavond een leuke carnavalsavond beleefd. Vanwege de nieuwbouw werkzaamheden, werd de avond ook dit jaar gehouden in het Ontmoetingscentrum. Twan Smits presenteerde de avond zoals vanouds en zette prins Luuk XL en z’n Gevolg aan het werk met een Griekse muzikale act.

Het echtpaar Peters is gekozen om deze carnaval als Prins en Prinses van de Regt door het leven te gaan. Dhr. Samuels werd de Regter van het jaar en kreeg daarvoor een onderscheiding. Mevr. Maas bleek de mooist verkleedde van de avond te zijn.

Het Laarbiks Quartje, zangkoor Zingiz, de Ouw Prinse, De Teugelders (Guido Klessens en Antoine Barten), de Ekkermuzikanten en personeel van de Regt zorgden voor diverse optredens. Na afloop waren de bewoners vol lof over de gezellige avond, die financieel wordt mogelijk gemaakt door de Club van 100 van de Teugelders. Voor de foto’s verwijzen we weer naar ons foto-archief.

Deel dit:

2 gedachten over “Leuke carnavalsavond de Regt/de Burcht”

  1. Opsporingsbericht:

    sinds zondagavond wordt vermist; een veel te groot uitgevallen grasmaaier. Kleuren : zwart /rood (met Gardena-blauwe spatborden)

    Onbegrijpelijk dat zo’n lelijk onhandelbaar apparaat door bepaalde iemanden meegenomen is.

    Wil de (on-)eerlijke vinder zich via de teugelders-site melden, of een berichtje achterlaten waar dit vehiekel ergens gedumpt is.

    PS niet onbelangrijk ; vindersloon: een paar potten bier, en een knuffel met kabouter naar keuze.

Reacties zijn gesloten.