Met de Jumbo Jump Blob de lucht in.

Wat hebben we het leuk gehad. Het was een mooie zon overgoten dag voor de Jumbo Jump Blob. Na enkele testen van de hardheid van de Blob konden de teams ook hun sprongen wagen.

De aanmeldingen kwamen voorzichtig binnen, maar uiteindelijk hebben 13 teams mee gedaan. Eén deelnemer zit op de Blob met de voeten op het kruis en de armen gekruist, dan wordt er vanaf de schaarhoogwerker door 1 of 2 personen gesprongen zodat de andere deelnemer als het ware gelanceerd werd. De bedoeling is om zo hoog mogelijk de lucht in te gaan.

Mario Rovers en Greet Buter hadden een mooie samenspel in hun presentatie. Met een Drone maakte Danny Smits beelden zodat we de hoogtes goed konden aflezen.

Een gezellig optreden werd verzorgd door de Partyfreunden in de tent.  Voor de kinderen was een mooie nostalgische zweefmolen en een springkussen. In verband met de hitte stonden de meeste kijkers in de schaduw van de tent en er was een watertappunt aanwezig. Voor alle deelnemende teams was er een prijs in de vorm van een goed gevulde Jumbo boodschappen tas.

Al met al een zeer geslaagde middag.

Uitslagen Jumbo Jump Blop, met achter de teams de behaalde gemiddelde hoogte. Niet alle deelnemers waren meer aanwezig bij de prijsuitreiking. Deze kunnen worden opgehaald, bel even naar 462131 voor een afspraak.

Volwassenen:

 1. Team 30+  (Hans, Gijs, Tom) 8 meter
 2. Team Teugkneuters (Maikel, Coen, Axel) 7,5 meter
 3. Team Wij (Maikel, Dirk-Jan)  4,55 meter

Jeugd:

 1. Team Rocketeers  (Jake, Jens, Joe)  7,5 meter
 2. Team LOL (Rens, Raf, Kai) 7,25 meter
 3. Team Adje voor de sfeer (Melvin, Jair, Ruben)  6,2 meter
 4. Team Kluyt (Ruben, Wesley, Jair)  5,85 meter
 5. Team Alleen (Naomi, broer van)   5,10 meter
 6. Team GODL (Rens,Kai, Ties)  4,75 meter
 7. Team De Dolle Minas (Lieke, Evi)  4,5 meter
 8. Team Gekke Hendrixs (Plien, Lenn)  3,8 meter
 9. Team Zonder genade (Juul, Floor, Didi)  3,5 meter & Team Twins (Raff, Lenn)  3,5 meter


Foto’s Splash zondag

https://youtu.be/pNJdrVEgwPk
Deel dit: