Oergezellige receptie van Prins Luuk XLVIII en z’n durske Anja

Ganzendonck – Volgens traditie wordt Prins Luuk XLVIII opgehaald voor de Prinsenreceptie. Onder muzikale begeleiding van kapel STOUDT trok het gehele Gekleed Gevolg van de ouderlijke woning van de Prins naar Café Zaal van de Burgt.

Eerst zijn Prins Luukske XXXIV (Pim van Kaathoven) en Prinses Caithlyn Verbrugge aan de beurt voor een gezellige receptie. Na een kleine eetpauze is het dan de beurt aan Prins Luuk XLVIII en z’n durske Anja. Een viertal Carnavalsverenigingen brachten een bezoekje aan de Prins. Zij brachten elk hun eigen ludieke cadeaus mee. Vele vrienden, familieleden en andere bekenden kwamen onze Prins Luuk XLVIII en z’n durske Anja feliciteren.

Alles werd afgewisseld door muzikale intermezzo’s. Otto Orgel bracht enkele Duitse schlagers ten tonele, waarbij iedereen lekker kon meezingen. De Zingende Slager wist wel ‘waar dat vleesje’ was. Tijdens zijn optreden kwamen de beentjes goed van de vloer. Dat Prins Luuk XLVIII uit een muzikale familie kwam, was te horen tijdens het optreden met deze familie.

Na afloop van de receptie werd het feestje nog eens dunnetjes overgedaan met een optreden van Danny Panadero. Ook hier gingen de beentjes nog eens goed van de vloer. Mede namens Prins Luuk XLVIII en z’n durske Anja: iedereen bedankt voor deze gezellige receptie!


Foto’s

Deel dit: