Prinsbekendmaking Teugelders van Ganzendonck

Zaterdagavond 18 november vindt in Herberg ’t Huukske de Prinsbekendmaking van de Teugelders van Ganzendonck plaats. Aanvang 20.30 uur.

 

Op deze avond wordt eerst afscheid genomen van Prins Luuk XLV (Jimmy van der Leemputten), Prinses Lisa van Vijfeijken en Adjudant Elwin Swinkels. Luuk XLV zal hierna in de Prinsengarde worden opgenomen als hij de “proeve van bekwaamheid” succesvol afrondt. Om 22.11 uur maakt de Boerencommissie bekend wie het nieuwe Boerenpaar gaan vormen. Daarna wordt om 22.30 uur de bieding op de achterpagina van carnavalskrant “Den Teugelder” gesloten. Hierna wordt het aftellen naar de klok van 23.11 uur. Want dan wordt Prins Luuk XLVI van Ganzendonck met zijn Adjudant bekend gemaakt. Volgens een goed oud Ganzendoncks gebruik zal er tot slot een gezellig feestje gevierd worden.

 

Op zondagmiddag 19 november wordt Prins Luuk XLVI met zijn compleet Gekleed Gevolg om 13.00 uur in café Thuis verwacht. Daar maakt de Jeugdcommissie bekend wie er in het nieuwe carnavalsseizoen Jeugdprins, Jeugdprinses en lid van de Jeugdraad van 11 wordt.

Deel dit: