Royale de Luuks wordt één groot Carnavalstheater

Kaartverkoop van start

Op zaterdagavond 22 februari a.s. introduceert Ganzendonck een nieuwe traditie met Royale de Luuks. In een feesttent op het Heuvelplein wordt onder leiding van de beruchte Loco Loco Discoshow een bizar en carnavalesk spektakel gepresenteerd. Liefhebbers van de Loco Royale bij Paaspop of de Loco Arena tijdens de Zwarte Cross kunnen deze Carnaval hun hart ophalen. Ganzendonck wordt namelijk één groot festival! Meemaken en bij zijn dus.

Vanaf de Prinsenreceptie op 4 januari à.s. gaan de entreekaarten in de verkoop. Wat staat er zoal op het programma?


Verrek
, we zijn begonnen
Huh?! Nu al? Wat gaat dat snel zo’n jaar! De Loco’s hebben weer hun stinkende best gedaan om een programma in elkaar te draaien waar geen peil op te trekken is. Kom effe indansen, een kadootje brengen, de hand schudden of een kusje geven. De mannen van de Loco Loco Discoshow hebben een zeer gevarieerd programma gemaakt waar de honden wèl brood van lusten. Liefde, lust, verbazing, keiharde rock, meezingen, lachen, lief zijn voor elkaar, het zit er allemaal in.

Fanfaraoke
Bekend van Paaspop 2019: Fanfaraoke. Uit de kweekvijver van de Loco Royale is er in 2019 iets nieuws bedacht met behulp van Ganzendoncks muzikaal talent: een karaoke met een Fanfare, ofwel Fanfaraoke. Meeblèren met kneiters van hits.

Open Brabantse Kampioenschappen Schuifelen
Na de toch wat ontluisterende uitvoering van de Sensuele Polonaise door Beweging Op d’n Tocht in 2019, gaan we het nu eens goed aanpakken. Ja mensen, we gaan effe lekker lief zijn voor elkaar, kost niks en heul fijn. Je hoeft je niet voor te bereiden, wij leggen het wel uit. Het is kei gemakkelijk. Iedereen kan meedoen. De vakkundige en kritische jury zal op basis van sensualiteit, ritmegevoel, synergie en originaliteit koppels selecteren voor een knallende finale op het podium. Je t’aime mon a plus!

A-meezing Carnaval
Onder bezielende leiding van een geweldige zangpedagoog kun je de stem klaar maken om uiteindelijk lekker mee te kunnen brullen. Zoals je tijdens Carnaval gewend bent, niet te serieus. De oeoeoes, aaaaas, iiiiissss, uuuuuuhhhhs komen allemaal voorbij, en misschien wel een Mongoolse keelklank.

YouTube Sterrenparade Gala
Fantastische YouTube artiesten als Benno van Vugt en de Stoopjes zullen de feesttent tijdens het YouTube Sterrenparade Gala tot een grandioze climax brengen.

De Royale de Luuks, waar alles mag zolang je moeder het ook tof vindt.
Entree € 7,50
Voorverkoop vindt plaats in deelnemende cafés:
Café Thuis, Café Zaal van de Burgt, Café-Zaal De Tapperij en het Javaans eetcafé.

Deel dit: