Royale de luuks

Nog even en het is alweer eind februari, oftewel, carnaval! Zoals bekend organiseert Horeca Beek en Donk in samenwerking met de Teugelders van Ganzendonck ‘carnaval op het plein’. Met als één van de hoogtepunten ‘Royale de luuks’ op zaterdagavond. Voor deze avond zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar bij de kroegen in Beek. Deze kaartjes kosten €7,50. Hiervoor krijgen we een heus carnavalstheater voorgeschoteld. Dit is natuurlijk allemaal oud nieuws. Maar nu..

Het afgelopen jaar hebben de Teugelders van Ganzendonck veel financiële steun gekregen van een heleboel sponsoren uit Beek en Donk en omgeving. Dit heeft het mogelijk gemaakt om alle inwoners van Ganzendonck iets terug te kunnen geven. Iedereen die een kaartje gekocht heeft voor Royale de Luuks ontvangt bij binnenkomst 2 consumptiemunten van de Teugelders!

Dus aarzel jij nog? Heb je je kaartje nog niet gekocht? Of had je eigenlijk gekozen om niet te gaan? Heroverweeg je gedachten en keuzes! Het is nog niet te laat, ga snel je kaartje kopen en maak gebruik van dit interessante aanbod!

Deel dit: