Run op BlijfThuisCarnavalspakketten!

Dat menig Ganzendoncker en Ganzendonckerinneke graag Carnaval wil vieren is te merken aan de bestellingen die binnen komen voor het BlijfThuisCarnavalspakket. Maar wat zit er nu precies in dit pakket? Wij lichten een tipje van de sluier op.

In het pakket vind je allemaal artikelen die zeker gaan bijdragen aan hèt BlijfThuisCarnavalsfeest van het jaar! Denk aan confetti, serpetine en de enige, echte officiële Teugelders vlag. Je krijgt onbeperkt toegang tot de TeugeldersBlijfThuisParty op Spotify. Blader, onder het genot van een heus Teugelders pilsje, door het jubileum boek van de Teugelders. Mocht je de solonaise buiten willen lopen? Zet dan de limited edition Teugelders mondkapje op. 

Het kinderpakket bestaat natuurlijk ook uit confetti en serpetine. Je krijgt het geheime recept van de Luukske 0.0, een overheerlijke cocktail en natuurlijk ook chips en een pakje drinken. Want van feesten krijg je dorst. Mocht je even willen uitrusten dan is er nog een leuke kleurplaat mét kleurtjes. Om het feest compleet te maken krijg je toegang tot de TeugeldersBlijfThuisParty op Spotify.
Wacht niet langer en bestel je pakket (volwassenen € 22,22 p.p. en kinderen € 5,55 p.p) via www.teugelders.nl of bel Romy Brummelkamp 06-22 25 81 67

Deel dit: