Spectaculaire Prinsenbekendmaking

Op zaterdag 23 november was het dan zo ver. Na weken van aanwijzingen gebracht door ‘Teugelder bijt hond’, is het tijd voor de bekendmaking van Prins Luuk XLVIII. Diverse mensen uit Ganzendonck hadden vooraf een brief ontvangen waarin zij persoonlijk door Prins Luuk XLVIII voor deze avond werden uitgenodigd.

Aan het begin van de avond werd er eerst afscheid genomen van Prins Luuk XLVII (Joshy Gevers) en zijn Prinsgemaal Tijmen de Boer, als regerende Prins.

Boer Hendrik (Hein de Jong) viste een mooi Boerenmeisje uit het publiek, Trui (Tina Ruis). In het dagelijks leven zijn zij ook een paar.

Namens Beweging op d’n Tocht overhandigde Frank van den Eijnden een bedrag van € 1.645,00 + € 11,00 aan de Ganzendonckse Optocht. Dank aan Beweging Op d’n Tocht voor deze geweldige actie!

Tegen de klok van 11 uur werd iedereen verzocht naar buiten te gaan alwaar een spectaculaire onthulling plaats vond. In een vrachtwagen trailer speelde de show zich af. Dan is toch het moment daar; Prins Luuk XLVIII is Antwan van Horik. Samen met zijn partner Anja en Rob Franken als Adjudant, gaan zij Ganzendonck regeren onder motto ‘Skôn en skâând gôn hâând in hâând!’


Prinsbekendmaking

Deel dit: