SPLASH 2018 OP 23 en 24 JUNI WEER MET GROOTSE BOTENPARADE, SCHRIJF NU IN!

De Teugelders van Ganzendonck organiseren ook dit jaar weer SplasH dat één van de hoogtepunten is tijdens de Laarbeekse Juni Watermaand. De Teugelders tekenen ook dit jaar weer voor de organisatie. Op een echte Watermaand locatie aan de zuid-Willemsvaart bij de Beekse brug in Beek en Donk zijn er twee dagen lang muzikale hoogtepunten en allerlei wateractiviteiten te beleven. Hoogtepunt is de Botenparade, welke op zondag 24 juni wordt gehouden. Dit succesvolle evenement is dan ook niet meer weg te denken.

En niet alleen op het water, maar ook aan de oever is het dolle pret. Zaterdagavond 23 juni is deze al goed merkbaar. In de SplasH tent bij de Beekse brug wordt om 20:00 uur de aftrap gedaan met een feestavond waarbij de rock (’n roll) band Third Half uit Gemert voor een rete strak optreden zorgt. Hierbij kunnen uiteraard de voetjes van de vloer.

Op zondag 24 juni is vanaf 13:00 uur het SplasH terrein bij de Beekse Brug geopend waarbij ook de kinderen zich kunnen vermaken met leuke waterspellen. Ook zijn er de nodige versnaperingen en ijs te verkrijgen en is er een gezellige bar verzorgd door Herberg ’t Huukske en Café Zaal de Tapperij. De populaire Beek en Donkse kapellen STOUDT en Biks Bent zorgen voor de muzikale omlijsting afgewisseld met de Daves Band uit België. Actief of gezellig bijbuurtend met elkaar de zondagmiddag doorbrengen met als succesknaller vanaf 15:00 uur de botenparade. Geef je hier snel voor op. Dat kan via deze Teugelderssite. Klik daarvoor onderstaande button aan

JE KUNT NOG STEEDS AANMELDEN OP DE WEBSITE VAN DE TEUGELDERS!!

Het regelement botenparade is hier te downloaden. [download id=”122″]

Deel dit: