SPLASH 2019 MET SPECTACULAIRE JUMBO JUMP BLOB

De Teugelders van Ganzendonck organiseren dit jaar op 22 en 23 juni opnieuw het niet weg te denken waterfestijn SplasH. Dit grootse waterevenement is één van de hoogtepunten tijdens de Laarbeekse Juni Watermaand. De Teugelders tekenen ook dit jaar weer voor de organisatie. Op een echte Watermaand locatie aan de zuid-Willemsvaart bij de Beekse brug in Beek en Donk zijn er twee dagen lang muzikale hoogtepunten en allerlei wateractiviteiten te beleven.

Dit jaar komen De Teugelders met een spectaculair nieuw waterevenement: De Jumbo Jump Blob. Dit is een megagroot jump-kussen, ook bekend van het AvroTros-programma “Bommetje’. Hierin nemen teams het tegen elkaar op. Deze strijden tegen elkaar middels een enorme lancering vanaf een immens luchtkussen; het blobkussen. Wie weet het hoogste te komen en wint een leuke prijs? De Teugelders halen dit spel nu naar het SplasH-terrein bij de Beekse brug aan de Zuid Willemsvaart in Beek en Donk, een coproductie tussen de Teugelders en JUMBO supermarkten Laarbeek. Geef je op voor dit super sensationele waterevent. Buurtverenigingen, gezinnen, vriendengroepjes of andere leuke samenstellingen van personen die elkaar kennen worden uitgedaagd aan dit waterevenement mee te doen. Het kost weinig voorbereidingstijd maar levert veel spektakel en de nodige hilariteit op.

Maar er is nog veel meer te doen bij SplasH! Zaterdagavond 22 juni wordt om 20:00 uur de aftrap gedaan met een feestavond waarbij net als vorig jaar de rock (’n roll) band Third Half uit Gemert voor een rete strak optreden zorgt. Hierbij kunnen uiteraard de voetjes van de vloer.

Op zondag 24 juni is vanaf 13:00 uur het SplasH terrein bij de Beekse Brug geopend waarbij ook de kinderen zich kunnen vermaken met leuke waterspellen. Voor de oudere jeugd en volwassenen hebben we ook het ‘Spuit ‘m eraf’ waterspel. Met een waterslang, waaruit een megasdikke straal komt, probeer je elkaar van een balk boven het water hier vanaf te spuiten. Ook zijn er op het SplasH-terrein voor de kinderen de nodige gratis versnaperingen en ranja te verkrijgen en is er een gezellige bar. Het populaire feestbeest-trio zorgt op zondagmiddag voor de muzikale omlijsting, afgewisseld met gezellige voor elk-wat-wils muziek.

Actief of gezellig bijbuurtend met elkaar de zondagmiddag doorbrengen met als succesknaller vanaf 14:00 uur de Jumbo Jump Blob. Houd Facebook en de website van De Teugelders in de gaten. Binnenkort kun je je opgeven via www.teugelders.nl

Deel dit: