SplasH 2020 valt helaas in het water

Dat het Coronatijdperk grote gevolgen heeft, op de eerste plaats voor de gezondheid van velen, blijkt nog steeds uit alle maatregelen die de overheid stelt om het sluwe virus onder controle te krijgen.

Al worden er een aantal maatregelen versoepeld, toch dienen we met z’n allen ons in te blijven zetten voor “het nieuwe normaal”. Hierbij geldt vooral de anderhalve meter afstand maatregel tot elkaar. Deze heeft nog steeds grote invloed op onder andere het ondernemerschap van vele zelfstandigen, bedrijven en bezoekregelingen in verpleeg- en zorginstellingen. Maar ook grotere evenementen moeten er door de Coronamaatregelen aan geloven. Tot 1 september worden deze in beginsel niet toegestaan, zo staat letterlijk op de website van De Rijksoverheid. En onder deze laatste categorie valt ook het jaarlijkse juni waterfestijn SplasH. Een spetterende juni weekendactiviteit in de alom bekende Laarbeekse Watermaand.

De Teugelders van Ganzendonck betreuren dat hierdoor voor vele trouwe bezoekers de feestavond op zaterdag en de zondagmiddag met haar wateractiviteiten bij de tent aan de Zuid-Willemsvaart “in het water vallen”.  SplasH heeft met haar “voor elk wat wils activiteiten” een uitstekende reputatie opgebouwd. Toch zijn De Teugelders van Ganzendonck solidair met de maatregelen en tonen zij begrip voor alles wat nodig is om het Coronavirus zo min mogelijk zijn slag te kunnen laten slaan. Dat betekent dat we een jaartje moeten overslaan en de tijd ons zal leren wat er volgend jaar weer wel kan. Met vertrouwen en een nieuw enthousiasme zien we het SplasH-seizoen 2021 tegemoet. Wat ons betreft graag tot dan! Teugelders van Ganzendonck

Deel dit: