Splash!! The Winechildren naar Laarbeek

 

 

Nog enkele dagen en het botenfestijn aan de Zuid-Willemsvaart bij de Beekse Brug kan beginnen.

De weersvooruitzichten zien er geweldig uit om hier een grandioze happening van te maken. De eerste vaartuigen liggen aan het kanaal al bruin te bakken in de zon.

Diverse groepen hebben al toegezegd om dit festijn te doen slagen, speciaal welkom voor de Streetband “The Wine Children” uit Gemert, die met de “De Goede Moordenaar” op tournee zijn in Laarbeek. Zij zullen rond 15.00 uur een muzikaal optreden verzorgen op het ponton in het Kanaal.

Maar op zondag vanaf 13.00 uur starten allerlei andere activiteiten op- en rond het kanaal. Het bekende Spijkerbroek hangen boven het kanaal! is er weer en voor de jeugd zijn er allerlei spellen met water. Om 15.00 uur start de Botenparade, waarvoor het publiek zich op kan stellen langs het kanaal. Bij de feesttent is er muziek en kan een hapje en een drankje worden verkregen. De toegang bij alle SplasH!! activiteiten en het deelnemen aan de botenparade is helemaal gratis. Voor de botenparade kun je nog steeds aanmelden. Meer informatie en inschrijven voor de Botenparade kan Hier

Deel dit: