Teugelders campingevent

Op vrijdag 31 augustus tot en met 2 september was het weer zover. Het jaarlijks Teugelders campingevent. Dit jaar verbleven we in Someren op Camping de kuilen. Vrijdag is een dag dat iedereen langzaam aan op de camping arriveert. De een met een caravan, de ander met de tent. De kleine teugelders zijn meteen op verkenning uit en hebben de dieren die er zijn en het speeltuintje al snel gevonden. Op vrijdagavond zitten we gezellig bij elkaar. Even bij kletsen. Tot we in een keer verrast worden met een verassings optreden van een kapel
De hoetetoeters. Zij verbleven ook op de camping. Zaterdag, wat was het heerlijk weer. Heerlijk genieten van een BBQ en ’s avonds een avondje muziek kienen. Er kwamen allerlei liedjes voorbij. En dan maar wachten wanneer er iemand kien heeft. Uiteindelijk hadden Antoine Barten en Maarten Maas kien. Maar wie had nu de geweldige prijs gewonnen? Antoine had deze al een keer gewonnen dus Maarten heeft deze prijs in de wacht gesleept.. En met een luid applausje werd wel duidelijk dat iedereen het daar mee eens was. Deze prijs komt jaarlijks terug. Het is begonnen met een blik. En de persoon die hem wint moet er iets op of aan maken. Inmiddels is het een heel gevaarte met van alles erop en eraan.
Wij zijn heel benieuwd wat Maarten er van gaat maken.
Zondag de laatste dag. Langzaam aan word alles weer opgeruimd en vertrekt iedereen weer naar huis. We kunnen weer terug kijken op een geslaagd weekend. Organisatie bedankt!!

Foto’s campingevent

Deel dit: