Vanaf vandaag kan er geboden worden op de achterpagina van Den Teugelder.

Vanaf vandaag kan er geboden worden op de achterpagina van Den Teugelder. Al vele jaren is de achterpagina een gewilde plek om te adverteren. Je ligt immers met een paginagrote advertentie in alle huiskamers in Ganzendonck.

Voor veel ondernemers is het een echte win-win situatie, de ondernemers geven het carnaval in Ganzendonck een positief steuntje in de rug, daar tegenover staat een grote advertentie op een gewilde plek. Maar, wellicht bent u als particulier ook wel geïnteresseerd in deze plek op Den Teugelder.

Hebt u een goede boodschap, een goed idee of wilt u de stichting graag sponsoren? Uiteraard mag elke inwoner van Ganzendonck adverteren op de achterpagina. Bieden gaat via de volgende link:

Advertentie Achterpagina Den Teugelder

of via de rode button rechts onder op de homepage. Wilt u de club graag sponsoren, maar wilt u de achterpagina aan u voorbij laten gaan? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op, wij verwelkomen u graag!

Belangrijk te vermelden: het bieden start op €300 en bieden kan tot 25 november 2018. Vóór 1 december moeten alle advertenties binnen zijn.

 

Deel dit: