Versier Beek en Donk tot Ganzendonck!!

Wellicht heb je het al gezien; Ons mooie blad Den Teugelder en de BlijfThuisCarnavalsPakketten zijn afgelopen weekend bezorgd door onze vrijwilligers. We gaan ons opmaken voor het eerste en hopelijk ook meteen het laatste BlijfThuisCarnavalsFeest.

Eerder hebben de Teugelders een fotoprijsvraag uitgeschreven waarbij men een BlijfThuisCarnavalsPakket kon winnen. De juiste namen bij de foto waren Ben Engels, Joshy Gevers, Andre van Nunen en Stephan van Schijndel. De winnaar van het pakket is Wim Snijders, hij heeft inmiddels het pakket ontvangen.

In het BlijfThuisCarnavalsPakket zit naast o.a. het enige echte Teugeldersbier, het jubileumboek en het limited edition mondkapje, ook de nodige versiering. Wij roepen alle inwoners van Beek en Donk op om huis en tuin te versieren. Hang de vlag uit, blaas de ballonnen op en strooi de confetti in het rond. Laten we dit weekend allemaal van Beek en Donk toch Ganzendonck maken!

Wij wensen alle Ganzendonckers en Ganzendonckerinnekes een goed Carnavalsweekend toe. Maak er ondanks alles toch een mooi BlijfThuisCarnavalsFeestje van!

Wil jij ook jouw huis versieren en een BlijfThuisCarnavalsFeestje vieren? Dit is je laatste kans! Bestel je pakket op www.teugelders.nl of bel Romy Brummelkamp 06-22 25 81 67.

Deel dit: