VOORVERKOOP GANZENDONCKSE SAUWEL AVOND

Zaterdag 25 november a.s. is de voorverkoop van kaartjes voor de Ganzendonckse Sauwelavond, die gehouden wordt op 27 januari 2018.

Zoals eerder vermeld hebt u nog twee namen tegoed die deze geweldige avond gaan opvullen. Als laatste kletser in de rij is Marco Verschuren, afkomstig uit Raamsdonkveer, toegevoegd. Hij is de winnaar van het kletstoernooi De Goeien To(o)n in Helmond in 2016. Verschuren won toen met zijn creatie Nico de Nifter één van de wildcards voor het Keiekletstoernooi. Daarnaast won hij ook de Frans Brugmans Publieksprijs. Verder maakt ook Striepke Veur (foto) deel uit van het programma. Striepke Veur is een vrolijke cabaretgroep die niet alleen bij de Helmondse Keiekletsavonden bekendheid geniet, maar ook op veel andere plaatsen in Brabant, Limburg en zélfs in andere delen van ons land!

DUS: Wil jij erbij zijn op 27 januari? Kom dan zaterdag 25 november a.s. naar de voorverkoop en verzeker je van een fantastische avond vol lachspieroefeningen. Kaartjes kosten € 15, – per stuk. De voorverkoop start vanaf 19.00 uur bij de Café De Tapperij aan de Kerkstraat 22 in Beek en Donk.

Deel dit: